همسرم پسرم که اختلال تمرکز را کتک میزند

سلام

بنده پسری ۱۰ ساله دارم ،با اختلال تمرکز و توجه خیلی کار می بره درس خوندنش،و همسرم از اینکه من بعدازظهر مدام مشغول کارای درسی و تکرار و تمرین هستم گله دارد، و فرزندم را واقعا بدکتک می زند، هرچقدر هم که برایش توضیح می دهم که کتک فایده ندارد اصلا انگار نه انگار،باز تکرار می کند،کتک هاش هم بده در حد مرگ می زنه، واقعا موندم چیکار کنم، از طرفی مشاور بهم گفته مدام به تکرار و تمرین نیاز داره و نباید رها بشه،همسرم مدام می گه ولش کن خودش بخونه ولی با توضیح من کامل یاد می گیره چون به زبون خودش و با قصه براش توضیح می دم لطفا مرا راهنمایی کنید چیکار کنم واقعا سخته وسط دو تا از وابستگی های زندگیت قرار بگیری؟

ممنون می شم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود، روزگاری خوش براتون آرزومندم
چیزی که مسلمه اینه که کتک زدن فرزند نه تنها کمکی نمیکنه بلکه لطمات بسیار بدی به جا میذاره، به عنوان مثال کتک باعث از بین رفتن حرمت نفس فرزندتون میشه و فکر میکنه موجود بدیه. حالا هرچقدرم بگید نه تو خوبی. همچنین اگر تشخیص بیش فعالی درست باشه باعث بدتر شدن این اختلال و همچنین اضافه شدن اختلال های دیگه میشه. اما چیزی که این وسط اهمیت ویژه ای داره اینه که شیوه فرزند پروری شما و همسرتون تا حد امکان باید مشابه باشه و تفاوت هم باعث پیچیده تر شدن اوضاع میشه
اگر همسر شما با شما همکاری نمیکنه شاید به این طریق که عرض میکنم بتونید شرایطو کمی تغییر بدید. با همسرتون صحبت کنید و بگید که شما به حرف من گوش نمیدی منم تصمیم گرفتم به حرف شما گوش بدم و ببینم برای فرزندپروری و درس بچه چه کنم. وقتی ایشون نظرشونو دادن بگید با مسئولیت کامل خودت در مورد این روش از امروز شروع میکنیم. یعنی هر اتفاقی افتاد و نتیجه ای نگرفتین مسئولش همسرتونه. یک مدت با روش ایشون جلو برید و از همسرتون نتیجه بخواید. ممکنه اینطوری بتونید همراهش کنید. موفق و پاینده باشید