سلام ... برای یکی از دوستانم خواستگاری اومده سوالی داشت روش نمیشد بره دکتر بپرسه ...گویا آلت جنسی اقا 18 سانت طول و 18.5 سانت محیطشه و برای این دوستم سوال شده که ایا نزدیکی با این سایز امکان پذیر هست؟ یا خیر .. در صورت مثبت بودن جواب ایا همواره نزدیکی دردناک خواهد بود؟آیا نیازی هست که آقا عمل کوچک کردن انجام بده یا خیر؟سپاس از وقتی که میگذارید :)
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز بله نزدیکی با این سایز امکان پذیر خواهد بود با تشکر