بی محلی کردن کسی که دوستش دارم

سلام. ما تقریبا دوماه هست که ازدواج کردیم و همسر من تا ۹ شب سر کار هست و من همش منتظرشم. شب موقع خواب من دلم میخواد همدیگرو بغل کنیم بوس کنیم بعد بخوابیم،

بماند که من دوست دارم شوهرم اینکارو بکنه و نمیکنه و وقتی هم که خودم این کارو میکنم اون منو پس میزنه و میگه بخوابیم. منم که تازه عروس، قلبم خیلی میشکنه. نمیدونم چیکار کنم یا به کی بگم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

با سلام
احتمال میدهم بی توجهی همسرتان به دلیل خستگی باشد،ولی همین حس دل شکستیتان را با همسرتان در میان بگذارید با یک جمله مثبت شروع کنید وبدون سرزنش و انتقاد تند بگوئید که میدانم خسته ای ولی حس خوبی ندارم احساس طرد شدن میکنم و دوست دارم که مرا در آغوش بگیری و...