ریفلاکس و دمر خوابیدن نوزاد

سلام

پسر چهار ماه و نیمه ای دارم. دکتر تشخیص رفلاکس واسش داده و روزی دو بار دو سی سی رانیتیدین میخوره.

چون دهنش کف میکنه دکتر گفت ریفلاکس داره. زیاد بالا نمیاره.آروغشم همیشه میگیرم و شیر مادر میخوره.

سوالم اینه وقتی پسرمو به حالت دمر میزارم آب دهنش مدام میاد، این عادیه؟

و من لازمه مورد خاصی رو وقتی میخوام پسرمو دمر کنم رعایت کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام.  اینکه آب دهانش میاد مشکلی نیست و اگه است ها و وزن گیریش خوبه دارو لازم نیست
هنگامی که خودتون بیدار هستید دمر بخوابانید