پرخاشگری همسر و ناراحت کردن همه

سلام دکتر. شوهر من خیلی پرخاشگره برای کوچک ترین مسایل خشونت نشون میده و زود وارد کتک زدن میشه چه من باشم در مقابلش چه پدر مادر و حتی برادر خواهر ۱۵ سال بزرگتر از خودش واقعا خسته شدیم از دستش تو خانواده دلخوری راه میندازه و همه از ما دور میشن و نفرت پیدا میکنن البته باید بگم شغل شوهرم خیلی پر استرسه و اونجا هم تحت فشار روحی و روانیه ولی این دلیل نمیشه خانوادش رو برنجونه برای شوخی های کودکانه مثلا دیشب با افراد خانواده بازی گل یا پوچ بازی میکردیم منو شوهرم باختیم شوهرم تحمل باختش رو نداره و پا شد دعوا و فحش و کتک کاری راه انداخت و اینم بگم اصلا اهل مشاور رفتن و روانپزشک رفتن به هیچ عنوان نیست و اگه مشکل روانی یا مشکل اعصاب داشت طی چند مرحله آزمون روانپزشکی وارد کارش شده و مستخدم دولتی هست؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام،
پرخاشگری همسرتان باید ریشه یابی شود،به این شکل نمیشود کاری یا توصیه ای کرد،ولی با توجه به شناختی که از همسرتان دارید ببینید چطور وبه چه شیوه وبیانی،میتوانید همسرتان را راضی به مراجعه به روانپزشک یا روانشناس کنید،باز هم با توجه به شناختی که از ایشان دارید سعی کنید پرخاشگری او را تحریک نکنید ،ولی در هر صورت ایشان باید مراجعه داشته باشند