ضایعه انتهای ریشه و عصب کشی

سلام
من ۳ هفته پیش برای عصب کشی به متخصص مراجعه کردم، متخصص به من گفتند انتهای ریشه ضایعه خیلی کوچیکی وجود داره، و بعد کار عصب کشی رو انجام دادن. من بخاطر استرسی که داشتم نپرسیدم که تکلیف این ضایعه چی میشه
قبل از عصب کشی یه چیزی مثل جوش خیلی کوچیک روی لثم بالای همون دندون بود، الان که ۳ هفته از عصب کشی گذشته این جوش هنوز هست و وقتی فشار میدم ترشح سفید خارج میشه.
مگه نباید این ضایعه تا الان خوب میشد؟ اگه نه، پس چه مدت بعد باید این ضایعه بهبودپیدا کنه؟ چون یه دکتری به من گفتن که بعد از عصب کشی اون ضایعه خودش از بین میره، اما من نمیدونم چه مدت بعد باید از بین بره
الان من نمیدونم ترمیم و روکش رو انجام بدم یا بخاطر این مشکل دست نگه دارم؟
ببخشید که پیامم انقدر طولانیه نگرانی منو درک کنید
ممنون از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین روز خوش
بله پس از درمان دوباره ریشه که حتما اموکسی سیلین با مترو نیدازول ۲۵۰ هر ۸ساعت هم براتون تجویز شده ،که باید حدود ۷تا ۱۰ روز بخورید اگر خوب نشده ممکنست لازم باشه که یک دوره دیگر دارو بخورید البته با مشورت پزشکتان.ترمیم تاج دنان هم باید زودتر انجام شود چون نشت بخش تاجی هم میتواند در روند بهبود عفونت بسیار موثر باشد.