باسلام.جناب دکتر من حدودا۳ماه میشه که مچ دست چپم وقتی به چپ و راست میدم درد میکنه در حالت عادی درد نداره.دکتر تشخیص داد که کشیدگی تاندونه و گچ گرفتم الان دوهفته تو گچه ولی بازم وقتی یکدفعه تکونش میدم به طرفین درد دارم.البته بنظرم این آسیب زمان ورزش دیدم.حالا بنظر شما ممکنه از تاندون نباشه یا اگر از تاندونه چ مدت زمان میبره تا ترمیم بشه و اینکه مچ دستم هیچ ورم و کبودی هم نداره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
میتونه از آسیب مفاصل مچ دست نیز باشد لذا به یک فوق تخصص ارتوپدی دست مراجعه نمایید و سپس در صورت صلاحدید ایشان بازتوانی و فیزیوتراپی انجام شود.

تجربه شما

ممنون از پاسخگوییتون