دوست داشتن در دوران نوجوانی

سلام من یه سوال داشتم

من و یه پسری همدیگرو دوست داریم روزی یه بار هم به هم پی ام میدیم اون قصدش ازدواجه خانواده من از این موضوع خبردارن ولی اون فکر میکنه که خانوادم خبر ندارن و من یواشکی بدون اجازه مادم بهش پی ام میدم خانوادم میگن که بعد دو سه روز یبار بهش پی ام بده چون چنین چیزی در خانواده ما رسم نیست ولی من ناراضیم میگم من که روزی یه بار بهش پی ام میدم بد نیست ولی اونا میگن که اینطوری خوب نیست و نمیدونم اگه همیشه قبل ازدواج بهش پی ام بدی نمیدونم دیگه جذابیت قبلو براش نداری و این حرفا می خواستم راهنماییم کنید که من چه وقتایی بهش پی ام بدم و چطوری باهاش رفتار کنم؟

لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 16 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
فكر كردن به ازدواج الان خيلي زوده، و اصلاً معلوم نيست ٢ سال ديگه همين نظر رو در مورد هم داشته باشید.
اينكه شما دوست داري هر روز بهش مسيج بدي هم كاملاً طبيعي هست ولي بهتر است با خانواده صحبت كني و رضايتشون رو بگيري چون اگر بفهمن خودشون ممكنه بعداً برات بد بشه
موفق باشید.