سلام. شوهر من خیلی سرد و بی احساسه حتی وقتی حرفای عاشقونه و احساسی بزنم هیچ واکنشی نشون نمیده خودشم سرخود اهل حرفا و کارای احساسی نیست منم همیشه اول پیشقدم میشم ولی باز با برخورد سردش مواجه میشم به خدا دیگه منم دارم سرد میشم به مرور کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام،ما انسانها نیاز های متفاوتی داریم ،درمانی که با این نیازهای متفاوت به عنوان دو جنس مخالف زیر یک سقف برویم،مشکلات خودشان را نشان میدهند،به خصوص در نیاز به عشق و محبت ما زنها احساس نیاز بیشتری داریم به دلیل ساختار ژنتیکیمان،از طرف دیگر هم بعضی افراد راه ابراز احساسات را بلد نیستند و یاد نگرفته اند بعضی ها هم زبان عشق متفاوتی از ما دادند،با توجه به همه اینها ،باید شما و همسرتان توسط زوج درمانگر بررسی شوید و دلایل این مسئله در شما بررسی و راهکار مناسب ارائه گردد

تجربه شما

خب من چند بار بهش گفتم بریم پیش مشاور قبول نمیکنه برای من هم این مشکل ساده ای نیس چون داره منو هم نسبت به زندگیمون سرد میکنه