با سلام و تشکر از زحماتتون 26ساله هستم 7ماه پیش بعلت آی یوجی آر و هایپوکسی بودن جنین در32هفتگی زایمان طبیعی داشتم و متاسفانه بچه زنده نموند.میخواستم بدونم اگه بخوام دوباره اقدام کنم آزمایش یا چکاب خاصی بایدازقبل بارداری انجام بدم یا بطورمعمول اقدام کنم.درضمن بارداری قبلی پلی امونیوتیک بودم 33سانت بود آب دور بچه و 1مرحله قند بارداریم 95بود. چنددرصد احتمال داره اتفاقی که افتاد برای بچه دومم هم بیفته . خیلی ازتون ممنونم.
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

حتما قبل بارداری نیاز به بررسی و ازمایشات و مشاوره ژنتیک هست.