تغییرات در رشد مو

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 23 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید ،با عرض معذرت ،حدود دو هفتست که احساس میکنم مو هایه ناحیه بکینی کم پشت شدن وبصورت سکه اییی رشد نمیکنن ،نگران شدم شاید علت هرمونی چیزی داره ؟حدود ۳ ماه هست ک قرص دوفاستون برای تنظیم پریودهام میخورم ممکنه اثر قرص باشه ؟اصلا نشانه خوبیه یا بد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام، سلامت باشيد
گاهي فشارهاي عصبي باعث ريزش موي سكه ايي ميشود  آيا در ناحيه سر هم داريد يا خير    و از جهت عفونت قارچي هم بايد بررسي شويد.

تجربه شما

خیر در ناحیه سر ندارم ،خیلی حالت سکه اییی نیست ،عفونت قارچی واژن منظورتونه؟اینم بگم ک قبلا زیر چانه ام هم موهایه زبر زیاد بود ولی الان کم شده ،ممکنه از کاهش وزن هم بوده باشه ؟چون تقریبا ۸ کیلو لاغر کردم