حالات بعد از تشنج در کودکان

 سلام. آیا ممکنه بچه تو خواب تشنج کنه اما صبح که بیدار میشه عادی باشه آیا تاثیری بعدا در رفتار یا حرف زدن بچه داره و علایم تشنج در کودک تا قبل از دوسالگی چیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

علایم تشنج در کودکی با بزرگساای تفاوتی نداره و تشنج انواع مختلف داره مثل حالت لرزشی در بدن و سفت شدن بدن و بعضا ممکنه اگر در بدن حالت خاصی نداشته باشیم و فقط بصورت خیرگی چشم باشه. اگر مشکوک به تشنج هستید به فوق تخصص اعصاب کودکان مراجعه کنید.