مهریه زن پدرم بعد از فوت پدرم

با سلام و خسته نباشید.(مادرم فوت کرده چندین سال پیش) من پدرم ۴سال پیش خونه هاش رو بنا به دلایلی زد بنام خواهرم بعد حدود سه ماه پیش یه زن گرفت تو جلسه خواستگاری با اون خانم برگه مهریه رو خواهرم با دست خط خودش نوشته و تو اون برگه که ذکر شده دو دونگ از خونه ها (خونه هایی که به نام خاهرم هستن) به نام اون خانم (زنه بابام) زده شده و خواهرم به عنوان شاهد امضا کرده اما اون خانم اون موقع نمیدونست که خونه ها به اسم خواهرمه و ما هم بهش نگفتیم فکر میکرده به اسم بابامه ما هم تو برگه ننوشتیم که خونه ها به اسم خواهرمه نوشتیم از خونه های پدرم. پدرم تازه فوت کرده میخواستم ببینم که زنه بابام میتونه دودنگ رو بگیره؟ یا چون به اسم خواهرمه نمیشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

باسلام و عرض تسلیت خدمت شما و خانواده محترم

همسر پدرتان درخصوص مطالبه سهم از ملک خواهرتان بابت مهریه کار سختی در دادگاه خواهند داشت و امکان دفاع در مورد موضوع وجود دارد. البته جهت راهنمایی دقیق تر و قطعی تر می توانید از طریق لینک زیر موضوع را با وکلای ما در میان بگذارید:
http://arshilawfirm.com/legaladvice/

با احترام
موسسه حقوقی عرشی