دیر ارگاسم شدن در رابطه جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 848 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

من ۲ سال و نیمه که ازدواج کردم

۲ سال اول هر روز منو همسرم رابطه داشتیم اما الان حدود ۵،۶ ماهه که رابطمون شده در حد هفته ای ۲ بار با اینکه من شدیدا مشتاقم که هنوز هم عین ۲ سال اول هر روز یا یه روز درمیون رابطه داشته باشیم ولی همسرم نه

از شوهرم که پرسیدم علتشو گفت بخاطر مشکلات فکری و شغلیمه

اما بعد از چند روز گفت تو دیر ارگاسم میشی و من اذیت میشم و نمیتونم

و اینم بگم من شدیدا میل جنسیم بالا هست و بعضی وقتا مجبور به استمنا میشم و حتی ۲سال اول هم هرازگاهی خودارضایی داشتم

و اینکه بعضی وقتا که رابطه داشتیم و به ارگاسم رسیدم باز هم دوست دارم که ادامه بدم و به ارگاسم برسم اما فقط یبار میتونم به ارگاسم برسم

میشه لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، رسیدن شما به ارگاسم چند دقیقه طول می کشد؟! آیا مطمئنید که حالتی که تجربه می کنید ارگاسم است که مجددا تمایل به تکرار آن دارید؟ ارگاسمهای چندگانه در همه خانمها اتفاق نمی افتد و بعضی افراد فقط قادرند یک نوبت ارگاسم شوند.

تجربه شما

سلام خانومی.خودارضایی نکن.باعث میشه از شوهرت کمتر لذت ببری یا دیرتر ارگاسم بشی

هرچی اینور تر هم بره کمتر میشه رابطت باشوهرت بیشتر مردا همیتجورن، مثلا چندسال دیگه هفته ای یکبار رابطتتون میشه،،، شما هم یا بايد خودت را کنترل کنی و عادت کنی ب هفته ای یکی دوبار یاهم که هرزگاهی خودارضایی کنی تا بلاخره ی روزی شماهم سرد بشی