بوتولیسم و سوختگی پا

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 72 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

دخترم یکماهشه، سوختگی لای پاهش خوب نمیشد،از عسل برای درمانش استفاده کردم،یعنی روی قسمت سوختگی پاهاش عسل مالیدم، آیا مالیدن عسل روی پوست نوزاد هم باعث بوتولیسم میشود؟ تو رو خدا پاسخ بدید خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، برای درمان سوختگی ناحیه پوشک به متخصص کودکان مراجعه کنید، عسل ممکن است باعث تحریک پوستی شیرخوار شود .

تجربه شما

از پماد کالاندولا استفاده کنید و چون نوزاد حرکت نداره زیر پاش پلاستیک و دولایه روکش پارچه نرم نخی بذار و تا یک از پوشک استفاده نکن خوب میشه اگر هم نمی تونید کودک بدون پوشک باشه بالافاصله بعد از دفع ادرار پوشک نوزاد عوض شود

سعی کن هر روز چند ساعت کودک پوشک نشه تا دچار ادار سوختگی نشه یا خیلی سریع پوشکش عوض بشه یعنی بلافاصله بعد از دفع ادرار پوشکش عوض بشه چون پوست نوزاد خیلی حساس است