سلام اینکه کندر باعث بیش فعالی میشه از نظر علمی ثابت شده است؟و اینکه علائم بیش فعالی در نوزادی چیست؟؟؟ممنون میشم جواب بدین چون واقعا نگرانم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز طبق نظر متخصصین مصرف 3ماه پشت سرهم کندر در سه ماهه دوم بارداری احتمال مبتلا شدن کودک رو به بیش فعالی بیشتر میکنه ولی اینکه از نظر علمی ثابت بشه هنوز منبه موثقی موجود نیست شیرخواران مبتلا به بیش فعالی نسبت به محرک ها بسیار حساسند و تحت تاثیر صدا ، نور، حرارت و سایر تغییرات محیطی خیلی زود ناراحت می شوند.نوزدانی که دچار بیش فعالی هستند، دو علامت عمده دارند. اول این که این گونه نوزادان گریه های زیادی دارند و دوم دچار دردهای کولیک شدید هستند. به نحوی که با هیچ چیزی آرامش پیدا نمی کنند در یک تحقیق علمی که انجام شده نوزادانی که مدت زمان کمتری روی یک عکس تمرکز می‌کنند، احتمال بیشتری دارد که در سال‌های بعد بیش‌فعال شوند و نوزادانی که توانایی تمرکز روی یک تصویر را ندارند در سال‌های کودکی دچار مشکلات رفتاری خواهند شد. مادر عزیز به این مورد زیاد حساسیت نشان ندهید اجازه بدید فرزندتون کمی بزرگ تر بشه .استرس ونگرانی در صورتی که در دوران شیردهی باشید برای شما خوب نیست موفق باشید