حمله داماد به خانه پدرزن چه حکمی دارد؟

سلام خسته نباشید. طی یک اختلاف خانوادگی که مقصر هم دامادمون بودن، ایشون به منزل پدرم اومدم و در حال خفه کردن مادرم بودن برای گرفتن گوشی خواهرم که با جیغ و داد های ما همسایه ها به کمک اومدن و چاقویی از جیبش دراورد تا به خانواده ما حمله کنه چون همسایه ها رو دید اقدام به خود زنی با چاقو کرد در حد خراش روی سینه و شکم خودش، چندین مرد و چندین زن هم شاهد کاراش بودن،با ۱۱۰ تماس گرفتیم مامور اومد و صورت جلسه کردو روال در کلانتری طی شد،تا از از طریق مراجع قضایی پیگیری بشه،حالا سوال ما اینه حکم این آقا چیه؟ دادگاه چه حکمی براش میبره؟ آیا میتونیم این آقا رو محکوم کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
شهادت شهود و مطلعین که در محل شرکت داشتند محور اصلی موضوع مورد شکایت را تشکیل می دهد و بازپرس و قاضی رسیدگی کننده پرونده با احراز واقع تصمیم گیری خواهند نمود.

با احترام
موسسه حقوقی عرشی