مشکل کیفری و حکم اعدام

سلام. خسته نباشید اگر حکم اعدام از دادگاه اول صادر بشه و دیوان نقض کنه و به شعبه هم عرض فرستاده بشه و شعبه هم عرض هم به جاش ده سال زندان و شلاق و... صادر کنه و دوباره به دیوان فرستاده بشه امکان داره دوباره حکم اعدام صادر بشه یا دیوان دوباره به دادگاه هم عرض بفرسته یا دیوان دوم رای بدتری صادر کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

باسلام

ارائه پاسخ در خصوص این موضوع نیاز به بررسی محتویات پرونده مورد نظر دارد. در صورت نیاز به مشاوره حقوقی در خصوص موضوع می توانید درخواست خود را از طریق لینک زیر مطرح فرمایید:
http://arshilawfirm.com/legaladvice/

موفق باشید
موسسه حقوقی عرشی