قرص تیروئید کودک دو ساله را کمتر کنم؟

سلام خسته نباشید

من پسرم دو سالشه یک سال و نیمه قرص مصرف میکنه همش جواب آزمایشش متفاوته اکثرا بیشتر میشه سه ماه پیش که آزمایش داشت tsh 7 بود که دکترش گفت یه روز یک چهارم بهش بده یه روز هم نصف قرص! بنظر شما زیاد نیست؟؟

چیکار کنم تیروئیدش خوب بشه بخدا دارم دق میکنم پسرم سر آزمایش دهنش سیاه میشه از ترس

 احتمال اینکه تا سه سالگیش تیروئیدش خوب بشه چقدره؟ قبلا یبوست داشت و تپل بود الان لاغر شده یبوستش هم برطرف شده به نظر شما قرص رو کمتر کنم بهتره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 2 جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
به هیچ وجه بدون مشورت با پزشک در دوز دارو تغییر ایجاد نکنید . ممکنه عوارض جدی ذهنی به همراه داشته باشه. در صورت تنظیم شدن هورمونهای تیرویید دوز دارو کمتر خواهد شد.   در صورت ادامه درمان ان شا الله به زودی نیاز به مصرف دارو نخواهد بود
با احترام