اضافه وزن در باردارى

كارشناساى محترم سلام و خسته نباشيد

٢١ سالمه و از ١٢ سالگى ديابت نوع ١ دارم

الان در هفته ٣١ بارداريم هستم و قندم تقريبا كنترله بجز گاهى كه قندخونم بالا ميره كه دوز انسولينمو تغيير ميدم اون مواقع

قدم ١٦١ و وزن قبل از بارداريم ٥٨ كيلو بودم الان ٧٧ كيلو شدم و خيلى سنگين شدم

هفته ٢٨ بارداريم ٧٥ كيلو بودم كه باعث شد دكترم مصرف مولتى ويتامين رو قطع كنه برام

هفته ٢٨ وزن جنين ١٢٥٥ گرم بود

ميترسم رژيم بگيرم نكنه به تو دليم آسيب برسه

پياده روى و تحرک هم دارم و ورزش هاى آمادگى زايمان رو انجام ميدم

بايد چيكار كنم كه وزن خودم بالا نره اما بچم وزن اضافه كنه

اطلاعات تکمیلی

سن ٣١ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

تحت نظر متخصص تغذیه رزیم مناسبی داشته باشید . اگر مادر قند ش کنترول نباشد جنین چاق خواهد شد و ممکن است در کودکی و برزگسالی هم چاق بماند .