رابطه بد مادرم و شوهرم

سلام خسته نباشید

شوهرم از حرف ها و رفتار های مادرم ناراحت شده جوری که دیگه حاضر نیست مادرم را ببیند بنظرتون من برای بهبود روابط این دو چه کاری باید انجام دهم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
مختصر توضيح داده ايد اين رفتار و گفته ها چه بوده كه انقدر باعث تلخي روابط شده
قطعا در موقعيت سختي هستيد ميتونم بفهمم كه چقدر تحت فشار هستيد از طرفي شريك زندگي تان و از طرفي مادري كه شما را به دنيا اورده و سالها برايتان زحمت كشيده است .بهترين راه بي طرف بودن است سعي كنيد تحت هيچ شرايطي جانب داري و حمايت نكنيد و اين تصميم را براي دو طرف اعلام كنيد كه هر دو براي من عزيز هستيد نميتوانم ارتباطم را با هيچ كدام قطع كنم و اميدوارم روزي مشكل هر دو حل شود اما من واسط شما و نقل كننده حرف هاي شما و شنونده حرف هاي شما راجب هم نيستم
زمان حلال بسياري از مشكلات است بهتر است كمي به شرايط زمان دهيد .