سلام آقای دکتر

من در ۳ ماهه اول بارداری هستم،اسفند ماه یک امتحان دارم که برام خیلی اهمیت داره و با توجه به شناختی که از خودم دارم از استرس تا صبح خوابم نمی بره، می خواستم همون ۱شب یه قرص زولپیدم ۵ بخورم، خواستم بپرسم اشکالی نداره؟

دکتر زنان گفته ایرادی نداره ولی می خواستم با یک روانپزشک هم مشورت کنم.

اگه این دارو مناسب بارداری نیست، میشه یه داروی خواب آور دیگه رو معرفی کنین که صبح امتحان هم حالت کرختی ایجاد نکنه...

ممنون از لطفتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل مدرس
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.در این مورد نظر متخصص زنان بر روانپزشک ارجح است.