سلام. کودک سه ساله من روزی دو سه بار لجبازی میکنه و از کوره درمیره، بعدش هرکس نزدیکش باشه میزنه و چیزی هم اطرافش باشه پرتاب میکنه، تو اون شرایط فقط با بغل کردن و نازکردنش آروم میشه،ولی تحمل شرایط طوری برام سخت میشه که تنبیهش میکنم، راه حل چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام
اول اینکه کاری نکنید به مرحله لجبازی برسه یعنی با برقراری تعامل مثبت و استفاده مناسب از تکنیک های تشویق و تنبیه.
در موقع لجبازی و گریه و پرتاب اشیا نیازی به بغل کردن او نیست بدون بحث و استفاده از گفتگوی منطقی سعی در آروم کردن او نکنید
فقط اینکه پس گلم میدونم ناراحتی میدونم دوس داری فلان چیز رو داشته باشی اما نمیشه گلم متاسفم
قطعا بیشتر ناراحت خواهد شد ولی اگر ثبات داشته باشید به مرور کمتر خواهد شد و بگوئید اجازه نداری من رو بزنی و یا اشیای خطرناک ولی میتونی عروسکت رو بزنی و یا بالش...پس وقتی شروع به زدن میکنه خشم رو جابه جا کنید روی اشیای غیر خطرناک. حتما آموزش pmt والدین داشته باشید.