سلام. شوهرم تو خونه باشیم انگار منو نمی بینه همیشه با دوستاش روزهای تعطیل میره بیرون تنهایی تو ماشین برای خودش می چرخه در انیستاگرام لایو میزاره دخترا میان در لایو نفسم عشقم بهشون میگه همه روز نمی‌بینمش خونه هم باشه سرش تو گوشی هر چقدر حرف بزنم گوش نمیده شب ساعت ۲ یا ۳ میاد بخوابه یک بچه دارم چیکار کنم خیلی ناراحتم تو رو خدا جواب من بدین من ۲۲سالم شوهرم ۳۴

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
دوست عزیز اطلاعات ما  از زندگی  شما بسیار کم است
اینکه آیا همسرتان از اوایل ازدواج همین گونه برخورد می‌کردند؟
چگونه باهم آشنا شدید ؟
واکنش شما در مقابل رفتارهای همسرتان چیست  ؟
آیا اقدامی برای بهبود رابطه تان انجام داده اید ؟
کیفیت روابط عاطفی و جنسی شما چگونه است ؟
آیا در مورد این مسائل باهم صحبت کردید ؟
اگر رفتار همسرتان بعد از ازدواج تغییر کرده و خصوصیات قبل را ندارد  ،راه حل این است رفتار فعلی تان را با  رفتار زمان آشنایی تان مقایسه کنید .به احتمال زیاد متوجه میشوید که رفتار خودتان نیز خیلی تغییر کرده است.اگر رفتار همسرتان با شما بی عاطفه و کم توجه است ،این احتمال را بدهید که خود شما نیز با او این گونه رفتار کرده‌اید . در زندگی مشترک هر تغییر رفتاری که از همسرتان سر میزند ،بازخوردی از تغییر رفتار خود شما می‌تواند باشد .هرگز همسر خود را به خاطر بی توجهی و بی احساسی خود سرزنش نکنید. ذات مردان بر خلاف زنان به گونه ای است که احساسات و با عاطفه بودن در اولویت قرار ندارد و بسیاری از مسائل را به جای گفتن آن و تخلیه احساسات در خود می ریزند.در مورد نیاز و انتظارات خود با او صحبت کنید .زمانی را برای صحبت انتخاب کنید که هم شما و هم همسر در موقعیتی خلوت و استراحت و بدور از فرزندتان هستید.علت ناراحتی همسرتان را بپرسید. سوالات شما نباید حالت بازجویی داشته باشد و پس از آن به   فرصت دهید به آنها پاسخ دهد و عجله ای در شنیدن آن نداشته باشید. سعی کنید سوالات زیاد و طولانی نپرسید.فراموش نکنید آقایان اگر با مشکلات کاری مواجه شوند ، احساست و عاطفه آنها کم می شود. بنابراین بی توجهی همسرتان  را مستقیم به مسائل زناشویی و مشکل در محیط خانواده ارتباط ندهید. بیشتر مردها اگر دچار مشکل کاری باشند ، تعادل روحی آنها به هم می خورد.زمانی که همسرتان  صحبت می کند به دقت به کلام او گوش دهید. اگر می خواهید همسرتان احساس کند درکش می کنید زمانی که پاسخ می دهد ، گفته هایش را بازگو کنید و بپرسید که ” منظورت این بود ؟ ” من درست متوجه شدم ؟”یکی از رفتارهای مناسب با همسر  بی توجه این است که نشان دهید او را درک می کنید. به صور ت شفاف و واضح به همسرتان  بگویید که شرایط کاری و روحی او را درک می کنید و می فهمید.زمانی که همسر شما صحبت می کند به او توجه کامل داشته و سر خود را، به نشانه تائید صحبت های او تکان دهید.همسر  بی توجه ممکن است نتواند دوست داشتن خود راابراز کند.نوازش جسمانی برای همسران  بی توجه بسیارمفید است . صمیمیت و علاقه مندی مردان با نوازش افزایش می یابد. این کار باعث می شود که صحبت احساسی بین شما و همسرتان  بیشتر شود و راحت تر بتوانید احساسات خود را بیان کنید.برخی از همسرهای بی توجه از نحوه رفتار خود آگاه نیستند. پس بهتر است به جای اینکه او را به انجام ندادن رفتارهای مورد علاقه سرزنش کنید ، رفتار او را به همان میزان و سطحی که هست برایش توصیح دهید. زمانی که رفتارهمسرتان  را را توصیف می کنید اصلا در مورد خوبی و بدی آن قضاوت نکنید.به همسرتان بگویید که بی توجهی او احساس بی امنیتی به شما می دهد. از او بخواهید صادقانه در مورد این مسئله و راه حل های آن صحبت کنیم.اگر به همسر خود پیشنهاداتی برای تغییر دادید ، اما او با حالت دفاعی برخورد کرد از او بخواهید نظر و باور خود را نسبت به این مسئله بیان کند و راه حل پیشنهادی خود را بگوید.از او تعریف وتمجید کنید . برای افزایش اعتماد به نفس همسر  خود باید تفکرات او را تایید کنید. این امر باعث می شود او همه چیز را با شما در میان بگذارد. با صداقت همه رفتارهای خوبش را تحسین کنید .

                   شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻