سلام وقت بخیر من چن روز پیش آزمایش دادم برای چکاپ بارداری تقریبا یک ماه و ۲هفتمه. تو جواب ازمایش یه چیزی خیلی ذهنمو دردگیر کرده

تو برگه آزمایش LIC  رو زده که باید بین ۰تا ۲.۵ باشه برای من ۸ هست تو اینترنت خوندم که LIC یعنی رسوب آهن تو کبد خیلی نگرانم . آزمایش رو به دکتر زنان نشون دادم هیچی نگفت بدتر نگران شدم میشه بگید نگران کننده هست یا نیس دکتر برم یا نرم؟اگه باید برم پیش چه دکتری برم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

مشکلات زیادی باعث افزایش بیش از حد آهن در بدن می‌شن و کبد محل اصلی ذخیره‌ی آهن هستش و LIC یا Liver Iron Concentration به غلظت آهن کبد گفته می‌شه که برای بررسی طیف وسیعی از اختلالات ذخیره‌ی آهن بدن هماکروماتوز،تالاسمی، بیماری سلول داسی‌شکل و انمی آپلاستیک سندروم MD یا Myelodysplastic و غیره نیاز هست اندازه گیری شود
البته شما واحد اندازه‌گیری رو ننوشتید اما مقادیر بیشتر از 15 میلی‌گرم آهن به یک گرم وزن خشک کبد (mg Fe/gr dry wt) نشون‌دهنده‌ی ذخیره‌ی شدید آهن هستش که عوارضی مانند فیبروز (تصلب بافت‌ها)، اختلال در عملکرد کبد و ... رو به همراه داره. لطفا ازمایشتان را نزد متخصص داخلی نشان بدهید که کلکCBC رارچک کنند واگر مشکلی هست بررسی بازم انجام شود