چیکار کنم رابطم با خواهرشوهرم خوب بشه؟

سلام خسته نباشید

من 25 سالمه و دو ماهه که عقد کردم همسرم یه خواهر و یه برادر داره که هر دوشونو به حد خیلی زیادی دوست داره مخصوصا خواهرشو همیشه به من میگه بعد تو عزیزترین من خواهرمه من اصلا آدم حسودی نیستم و نبودم ولی چشم دیدن خواهرشوهرمو ندارم سی سالشه و ازدواج کرده اصلا آدم خون گرمی نیست همیشه من دارم میرم سمتش با پی ام دادن و چیزی براش خریدن باهاش گرم بشم که این حس از وجودم بره بیرون ولی اون یه قدمم برنمیداره و کاملا سرد جواب میده و کاری میکنه بیشتر ازش بدم میاد فقط هم بخاطر همسرم میرم سمتش چون اونم داره اذیت میشه بین مهم ترینای زندگیش گیر کردنه چیکار کنم این حس ازم دور بشه داره روح و روانمو بهم میریزه یه کم توجه که بهش میکنه انگار که دنیا رو سرم خراب میشه در این حد حالم بد میشه همسرمم سریع متوجه میشه از حالم تو روخدا کمکم کنید هر روز دارم بدتر میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل ازاد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
قطعا همه افراد قبل از تشكيل زندكي مشترك يك خانواده دارند كه با اعضاي ان پيوند عاطفي دارند همسرتون حتي رتبه بندي كرده كه بعد از شما الويت خواهرش هست و اينكه شما بخاطر ايشون سعي بر ارتباط با خواهرش داري بسيار با ارزشه
ممكنه خواهر همسرتون فردي درون گرا باشه يا فردي كه دير با ديگران صميمي ميشود و اعتماد ميكند وحتي ممكنه ايشان هم شما را رقيبي بداند كه با ورود شما در زندگي برادرش جايگاهش كمرنگ شده
بهتره بنويسيد براي خودتون كه ريشه اين احساس منفي از كجا ناشي ميشود ايا اين نوع رفتار باعث ياد اوري و تداعي خاطره ايي در شما ميشود
نگرانيد محبت همسرتون كم شود يا جايگاهتان را از دست بدهيد
با توجه به اينكه همسرتون متوجه اين حساسيت ها و تغييرات در شما شده بهتره تا قبل از بروز مشكلاتي با مشاوره فردي  صحبت كنيد .