اختلاف با مادر و فحش های رکیک حین دعوا

سلام خسته نباشید، من یه دختر 20 ساله هستم با مادرم اصلا هم عقیده و هم نظر نیستیم همش دعوا و بحث بینمون پیش میاد از وقتی یادمه وضع همین بوده تو دعواها هر چی دلش میخواد بهم میگه و فحش های رکیک و زشتی میده منم عادت این فحش هارو پیداکردم و گاهی میدم میخوام بدونم چیکار کنم که زود عصبی نشم و فحش ندم و چیکار کنم که زیاد با مادرم همکلام نشم؟ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، با توجه به سن شما دیگه کم کم مرحله استقلال و تنظیم مرزها برای شما شروع شده بسیار وقت خوبیه که مسایل کودکی حل بشه تا وارد آینده شما نشه،
لازمه با یک روانشناس در مورد مشکلتون صحبت کنید تا ببنیم موضوع از چه قراره بعد برای ابراز صحیح خشم با شما کار بشه تا به صورت پرخاشگری بروز نکنه ، من خوشحالم که این بینش و آگاهی رو داری که برای درمان سوال پرسیدی میخوام بدونی این رفتار و عادت به اون در آینده و روابط و کار تو اثر مستقیم داره پس جدی بگیرش و برای رفعش از یک روانشناس متخصص در حوزه رشد فردی کمک بگیر.