سردی جنسی بعد از زایمان دوم

سلام و وقت بخیر

عذرخواهی میکنم واقعا پرسیدن حتی مجازی این سوال هم برام سخته

من حدود 11 سال که ازدواج کردم و دو فرزند دارم و فرزند دومم 11 ماهه است. هر دو شاغلیم و بسیار پرمشغله

از وقتی زایمان کردم به هیچ عنوان میلی به رابطه ندارم. نه از همسرم بدم میاد و نه افسردگی بعد از زایمان گرفتم. ولی میلی به رابطه ندارم خیلی هم همسرم رو دوست دارم

استرس دارم که نخواد رابطه ای رو با من شروع کنه هر چند خیلی فواصل زیاد شده و مدام از اینکه من شروع کننده رابطه نیستم ناراضی هست؟

دیگه مثل قبل از رابطه لذت نمیبرم و فقط دوست دارم که زودتر تموم بشه

همسرم به شدت آدم گرمی هست و به وضوح احساس میکنم از دست من ناراحته و به روش نمیاره

واقعا نیاز به کمک دارم  و امکان مراجعه حضوری به مشاورم ندارم

نمیخوام زندگیم تحت تاثیر قرار بگیره و مهر و محبت بین ما کم بشه ولی هر چقدر تلاش میکنم که شروع کننده رابطه باشم نمیتونم.

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

جای نگرانی نیست. آرام باشید. بسیاری از زنان در دوران بارداری و پس از بارداری تا مدتها، گاها دو سال تمام به دلیل تغییرات هورمونی دوران بارداری سردی جنسی نشان می دهند.
اگر فرزندتان را خودتان شیر می دهید، این سرد مزاجی می تواند بیشتر نیز بشود و زمان ییشتری طول بکشد.
هر چه قدر بیشتر احساس استرس کنید بیشتر از لذت رابطه جنسی دور می شوید.
آرام باشید و سعی کنید فقط به لمسی که می شوید تمرکز کنید.
از همسرتان بخواهید که مدتی را فقط با شما معاشقه داشته باشند بدون آنکه بخواهند دخول کنند.
با پزشک زنان خود صحبت کنید تا با استفاده از دارو به تسریع تمایلات جنسی شما کمک کنند.

موفق باشید