وابستگی به همسر و اعتیاد او

سلام خسته نباشید

من ۳ ساله ازدواج کردم خودم ۲۰ سالمه و همسرم ۲۸ سالشه من خیلی دوستش دارم و بهش وابسته هستم

همون اوایل زندگی متوجه اعتیاد ایشون به ترامادول و تریاک شدم و حس کردم تو زندگیم شکست بدی خوردم . خیلی ناراحتم و فکر میکنم که زندگی دیگه بی ارزشه تو رو خدا نگید که کمکش کنین ترک کنه و... چون میدونم اعتیاد برگشت پذیر و عود کنندست . به شدت از باردار شدن میترسم شبی دو تا قرص ضدبارداری میخورم وحتی اجازه نزدیکی به همسرم از ترس بارداری نمیدم . ولی خیلی دوستش دارم وقتی مهرماه امسال خودش اعتراف کرد که اعتیاد داره تا ۴ ماه افسردگی شدید داشتم طوریکه از نگرانی مدام تو خونه راه میرفتم .حس میکنم زندگی بی ارزشه دیگه .تو فکرطلاقم ولی نمیدونم چطور میشه با این حجم از وابستگی و دوست داشتن از همسرم جدا بشم درمونده و ناامیدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام
فشار روحي زيادي به شما گذشته ،اما رفتارهايي كه در اين جهت پيش گرفتيد كمك كننده نيست و باعث از بين رفتن شما خواهد شد.
اولين اقدام اينه كه براي شناخت بيماري اعتياد مطالعه كنيد،اطلاعاتتون رو بالا ببريد.
از مطالبي كه در سايتهاي معتبر و كتاب هاي زيادي در بازار هست كمك بگيريد.
دومين قدم تلاش براي تغيير همسرتون هست به روش تخصصي و كلينيكي.كه اقدامات دارويي انجام ميشه به علاوه مشاوره كه بخش مهمه درمان اعتياد هست.
درسته كه اعتياد يك بيماري مزمن و عود كننده است اما اين در شرايطي است كه فرد بيمار اقدامات لازم براي بهبودي رو انجام نده و از درمان دور باشه.
مطمئن باشيد طلاق اخرين راه حله و با انجامش شما نوع مشكلاتتون رو اغيير خواهيد داد.و قطعا دچار مشكلات ديگه اي خواهيد شد.
بهتره قبل از هر چيز اول به همسرتون پيشنهاد درمان بديد و كمكش كنيد.و يك فرصت ديگه به زندگيتون بديد.اگر نتيجه نداد تصميم ديگه اي بگيريد.