نمیدونم با نامزدم چیکار کنم؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 88 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من یه نامزد دارم که صیغه شدیم و بعد از محرمیت از من درخواست رابطه کرد و من قبول کردم بعدش پریود من عقب افتاد و استرس بارداری داشتیم جفتمون بعد که مشخص شد باردار نیستم گفت ی هفته حرف نزنیم با هم منم حالم بد شد اما قبول کردم بعد یه هفته گفت تموم کنیم رابطه رو گفتم یه نفره تصمیم نگیر برای رابطه دو نفره گفت باشه بعدش زنگ زدیم دعوتش کردیم بهونه اورد نیومد خونمون منم دعوت کردن خواهرتینا منم نرفتم نه زنگ میزد نه میومد دیدنم درست و حسابی هم چت نمیکرد میگفت سرمون شلوغه دم عید کارش دکوراسیون داخلی تا یه ماه همینجوری گذشت تا جمعه که مادر پدر من رفتن سفر و من تنها بودم تو خونه گفت بریم بیرون گفتم بریم گفت بریم خونتون گفتم نه مامانم اینا میان زشته گفت خب بیا فلان جا میبینمت بریم کافه گفتم باشه رفتم اونجا که گفته بود دست منو کشید سوار تاکسی کرد برد خونشون و رابطه برقرار کرد و با نارضایتی کامل من هر چی گفتم نکن گوش نکرد یک ماه اصلا نیومد دیدنم بعد یک ماه اومد برای رابطه این آدم رفتاراش نرماله؟ برای رابطه میخواد فقط منو یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل پشت کنکوری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
با توجه به صحبت هاتون اين رابطه نياز به بررسي عميق داره. متاسفانه اين رفتارهاي ايشان براي فردي كه ميخواهد زندگي مشترك بسازد نامناسب و عجيب است .و اين مهمه كه دليل اين رفتار چيست ايا ايشان تفاوت بين ازدواج و رابطه دوستي را متوجه شده اند .ايا قرار است بعد از عقد رسمي هم همين رفتارها را داشته باشند كه بروند و بي خبري باشد .اين رفتارها مناسب يك مردي كه ميخواهد مسئوليت و تعهد داشته باشد نيست
درست نيست كه در حال بد شما را رها كند به نوعي از واقعيت فرار ميكنند و اين جا خالي اسيب هاي روحي زيادي براي شما دارد .اينكه يك مدت حرف نزنيم يك مدت دور باشيم الان در روابط دوست دختر پسر ها هم نيست و خواه ناخواه  خانواده هم متوجه اين عدم تعادل رفتاري ميشوند .
داشتن هر نوع رابطه با نارضايتي و نخواستن يكي از طرفين همانند تجاوز است و اين دروغ گفتن و اجبار كردن باعث بي اعتمادي و ترس در شما ميشود .
قطعا اين رابطه تا اينجا رابطه سالمي نيست و ايشان نه تصوري از ازدواج و مسئوليت دارند نه پختگي رواني ،جسمي يك بزرگسال و اينكه تواتايي درك احساسات يك دختر و احترام به حريم و خواسته طرف
عزيزم لازمه كه حتما قبل از رسمي تر شدن با مشاور صحبت كنيد
و تحت هيچ شرايطي نگذاريد هر وقت نياز جنسي داشتن بيايند سمت شما و شما اجازه ندهيد .بهتره كمي از ايشان فاصله بگيريد و بگذاريد ايشان متوجه فاصله شما بشود و حتما مشاور را در جريان اين اجبارها بگذاريد و در صورت لزوم خانواده ها را مطلع كنيد .

تجربه شما

سلام ، ببین من که ۲۰ سالمو با چیزی شما تایپک کردین اون نفهم انگار شمارو برای رفع نیازش میخواد😓 نباید به هیچ عنوان از اول باهاش رابطه داشتنو قبول میکردین نباید😤 اون آقا مرد زندگی نیست ‌. باهاش رسماً ازدواج نکنین ( نظر منه)