سلام خانم دکتر من ۷ سال پیش یک زایمان داشتم و سزارین شدم الان چند ساله عذر میخوام دستشویی بخوام برم نرسیده به اونجا کم کم لباسم کثیف میشه_درضمن ۵ ساله نازایی ثانویه گرفتم خواستم ببینم اینا ربطی به زایمان و نازایی من داره ومن چکاربایدبکنم ممنون میشم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.

لازم است سونوگرافی با مثانه پر و خالی انجام بدهید و جهت ارزیابی علت بی اختیار ادراری، به کلینیک مراجعه کنید.

در صورت تمایل میتوانید برای معاینه و ارزیابی دقیق با مدارک مراجعه کنید.