عمل آرنج و صاف نشدن دست

247 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام مدتیه تصادف کردم و ارنج دستم رو عمل کردم دکتر برام فیزیوتراپی 20 جلسه نوشت رفتم ولی هنوز دستم صاف نشده عکس گرفتم دکتر گفت دست مشکلی نداره حالا از برج 7 تا حالا هر روز هم من ماساژ میدم باید چکار کنم که صاف بشه ترس دارم که شاید دوباره عمل بشه ممنونم کمکی کنین چون خیلی استرس بهم وارد شده ازاین موضوع

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
وقت بخير
فقط و فقط و فقط فيزيوتراپي احتياج داريد
فيزيوتراپي شما حتما بايد شامل منوال تراپي و انجام تكنيك هاي مخصوص توسط فيزيوتراپيست باشد
جريان هاي برق به تنهايي اصلا كافي نيستند

تجربه شما

سلام

منم بر اثر تصادف بازوی راستم به شدت و به طرز ناجوری شکست، پس از ۵۵ جلسه فیزیوتراپی همراه با خم و راست کردن با فشار، تقریبا ۴ ۵ درجه افزایش دامنه حرکتی داشتم. بعدا با تمرین با اتل هایی که در اتاق عمل و با بیهوشی پس از خم و راست کردن دستم درست کرده بودن، تنوستم بهبودی حاصل کنم