عصبانیت و تیروئید داشتن

سلام. خانم ۲۸ ساله و متاهل که مدت یکسال و پنج ماه پیش عمل برداشت تیرویید انجام دادم به علت ندول پاپیلاری استیج ۱. قرص لووتیروکسین هر صبح یکی بجز پنجشنبه و جمعه و قرص کلستریول و کلسی بین استفاده میکنم بخاطر گزگز کردن دست و پاهام موقع عصبانیت این گزگز کردن بیشتر میشه و حتی دستم کج میشه هر کار میکنم نمیتونم زود از کوره در نرم میشه راهکاری بدید که در مواجه با همسرم و حرفای غیرمنطقی دیگران زیاد خودخوری نکنم و استرسم بیاد پایین ؟مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، اولا باید ببینیم سطح کلسیم شما کنترل هست یا خیر، اگر نرمال باشد و مشکل حساسیت زیاد شما و تحریک پذیری و عدم کنترل خشم باشد و این مشکل در همه روابطتان وجود داشته باشد حتما بایستی جهت درمان به روانپزشک مراجعه فرمایید.