استرس و ترس کودک

با سلام. دخترم ۸ سالشه. شب ها ترس و استرس شدید داره به حدی که تا نزدیکای صبح خوابش نمیبره. باید کنارش وایسم تا نترسه. تمرکز نداره و خیلی هم پرحرفه. زیاد کتاب میخونه و فیلم میبینه. مشکلم خوابیدن و عدم تمرکزشه. خیلی هم زود رنجه زود اشکش درمیاد. به نظرتون چیکار کنم باهاش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام... وقت بخیر
در ابتدا باید علت ترسش مشخص بشه و ببینید ریشه این ترس کجاست تا بتونیم حلش کنیم. اینکه خیلی پرحرفه و تمرکز نداره میتونه نشانه هایی برای کم توجهی و عدم تمرکز باشه که حتما باید حضوری با یه مشاور خوب مصاحبه بشه چون همینطوری نمیشه تشخیص داد ‌البته با معلمش هم باید حرف بزنید و ببینید آیا توی مدرسه  هم همینطوره یا نه و اینکه وضعیت درسیش چطوره چون همه اینها عواملی هستند که باید بررسی بشه تا بشه تشخیص گذاشت و زودرنجی ممکنه بخاطر این باشه که شاید شما یا پدرش هم زودرنجه و یا چون خیلی توجه گرفته توقع نداره کسی چیزی بهش بگه که با مرور حل میشه و جای نگرانی نیست. فقط برای عدم تمرکزش حتما حضوری با یه مشاور مشورت کنید.
موفق باشید.