اختلاف سنی دختر و پسر باید چقدر باشه؟

سلام

من  ۱۹ سالمه و با یه نفر اشنا شدم که ۲۷ سالشه و ۸ سال ازم بزرگتره

از این آشنایی مادرمو برادرم خبر دارن و ایشونم به برادرشون گفتن

با هم خیلی خوبیم واقعا عاشقمه. مثل بقیه پسرا نیست هر روز صبح تا شب سرکاره

مشکلات زیادی نداریم با هم هر وقتم بحثی شده زود حلش کردیم با هم و اون آقا همیشه سعی میکنه منو خوشحال کنه و کلی تحقیق میکنه که باید چجوری با یه دختر رفتار کرد

قصد داره بیاد خواستگاری ولی من میگم زوده...از یه طرف خیلی از ازدواج میترسم و مسئولیتش برام ترسناکه.

از طرف دیگه یکم این اختلاف سنی نگرانم کرده

۸ سال خیلی زیاده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كنيد
هر ازدواج موفقي مستلزم وجود داشتن يكسري عوامل مهم واساسي است .يكي از اين عوامل و ملاك ها ميزان تفاوت سني طرفين است .اگر تفاوت سني زياد باشد ،ممكن است مشكلاتي در زندگي زناشويي ايجاد كند .بايد ببينيد نظر و ملاك شما چيست ؟
آيا براي شما تفاوت سني اهميت دارد ؟
آيا چند سال بعد هم همين نظر راداريد ؟
مهم اولويت شماست .بهر حال اختلاف سني زياد ميتواند موثر باشد. از آن جايي كه ازدواج يكي از مهم ترين تصميات زندگي است، ترديد و دودلي درآن كاملا طبيعي است .اين ترسها و ترديد ها ميتواند علتهاي متفاوتي داشته باشد.قبل از هر چيز تلاش كنيد ريشه و عوامل شك و ترس ها يتان را بررسي كنيد .مهم ترين مهارتي كه قبل از ازدواج براي هرفردي لازم است خودشناسي است .خودشناسي يعني ابتدا بايد احساسات ،توانایی ها،اهداف ،ارزش ها،نقاط قوت ،نقاط ضعف ،انتظارات از زندگی مشترک فرهنگ ،مذهب،علایق و آرزوهای خود را به طور کامل بشناسیم و بعد تصمیم به شروع زندگی مشترک بگیریم .در صورت شناخت بهتر و تسلط بر ویژگیهای شخصیتی خود میتوانیم بهتر فکر کنیم و بدون تردید ،انتخابی صحیح برای ازدواج داشته باشیم  .یکی از دلایل تردید های شما برای ازدواج شناخت کم درباره خودتان و انتخاب تان است .پیشنهاد میکنم حتما قبل از ازدواج با  یک روانشناس به صورت حضوری مشورت کنید .

                                شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻