زودرنجی و قهر کردن همسر

سلام، همسر من خیلی زود رنجه و خیلی زود قهر میکنه و کینه ایه و کلی باید عذرخواهی کنم و منت کشی کنم تا کوتاه بیاد. برام خیلی سخت شده مخصوصا حالا که باردارم. لطفا راهنماییم کنید؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
گاهي وقتي ما مقصر يك اتفاق هستيم طبيعي است كه براي عذرخواهي و دلجويي پيش قدم شويم اما تكرار مداوم اين دلجويي اينكه وقتي حتي تقصير ما نيست باز ما جلو رويم و براي اشتي پيش قدم شويم باعث ايجاد نوعي عادت و حق به جانبي در طرف مقابل ميشه .
متاسفانه همسرتون مهارت ارتباطي كلامي لازم را بلد نيستند و سعي ميكنند با اين رفتارها موضوع را به كل عوض كنن
بهتره قبل از تولد فرزندتون با هم صحبت كنيد و راجب تمامي اين مسائل با هم صحبت كنيد و به راه حل هايي در ارتباط درست برسيد و در صورت لزوم از مشاور خانواده كمك بگيريد
كتاب مهارت ارتباطي مك گي ميتونه بهتون كمك كنه .