سلام. من 17 سالمه پارسال دو ماه تو عقد بودم الان خواستگار برام اومده بالای 30 نمیدونم چیکار کنم نه اینکه بگم دیگه برام خواستگار نمیاد ولی نمیدونم چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
شما در سن كم تجربه يك شكست عاطفي داشته ايد كه بايد به خود زمان بدهيد و كامل با اين موضوع كنار بيايد و اگر چيزي از ان رابطه در ذهنتان هست براي  هميشه ان را حل كنيد و كنار بگذاريد .
اختلاف سن موضوع مهمي است كه بايد خيلي به ان توجه كرد طبق تحقيقات اختلاف سني ٣-٥سال تا حدودي منطقي است و بيشتر ان ممكن است باعث بروز تنش هايي شود .
بهتره با خاستگارهايي كه داريد صحبت كنيد شناخت كامل برسيد و ملاك هاي هر كدام را بسنجيد و ببينيد كدام نزديك به معيارهاي شماست .
حتما حتما لازمه كه مشاوره پيش از ازدواج برويد .