سلام من دخترم ۸ سالشه سر دخترم چون خودم خیلی وابسته بودمو خیلی ضربه دیدم خواستم دخترم مستقل باشه  مثلا وقتی شیر میخورد خوابش میبرد هیچ وقت کنارش نمیخوابیدم یا تو بغلم هنوز نخوابیده

از ۲ سالگی تو اتاقش خوابیده خیلی مستقله و اصلا وابسته نیست خودش حقشو میگیره و تو کلاسش از همه با اعتماد به نفس تره تحمل دوری منم داره وقتی ۳ سالش بود خارج رحم شدم ۲ هفته بیمارستان بودم اصلا بهونه نگرفت . ولی خیلی عذاب وجدان دارم خیلی برام سخت بود بچه اولم بود دوست داشتم همش کنارم باشه ولی ...

الان ۷ ماهه باردارم دوباره خدارو شکر دختره  الان نمیدونم تا چه حد باید باشه تعادلش کجاست نمیخوام لوسو وابسته باشه خودم بعد ازدواج خیلی ضربه خوردم از جدایی پدر و مادرم ؟

ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل آموزشگاه هنر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

بسیاری از روش ها و سبک های تربیتی که والدین انتخاب می کنند با توجه به زخم های خودشان در کودکی است و یا عذاب وجدانی که والدین دارند و باعث میشود تا افراطی عمل کنند.

اینکه شما بعنوان مادر از نياز هاي فرزندتان آگاه باشید ، به اندازه كافي برايش وقت بگذارید نه بصورت افراطی تا وابستگی ایجاد کند و مهربان باشيد و با در آغوش گرفتنش نشان دهيد كه چقدر براي شما باارزش است و ... براي فرزندتان توجه مناسب است.