ضعیفی اسپرم همسر

سلام آقای اسلامی ، همسرم 38 سالشه، یه دختر داریم میخوایم واسه پسردار شدن اقدام کنیم، تعداد اسپرم 25 میلیون هستش و تحرک ضعیفی داره، چون که سه ماهه رژیم هستیم فورا میخواهیم بچه دار بشیم، شوهرم معده اش مشکل داره و سازگاری نداره که دارو بخوره، الان دکتر براش چهار تا آمپول دو تا تستوسترون 250 و دوتا ناندرولون 25 گفت با فاصله یک روز دوتاش تزریق بشه بعد چهل روز بازم دوتاشون با فاصله یک روز با این آمپول ها به نظر شما اسپرم قوی میشه؟ آیا عوارضی داره؟ خواهش میکنم راجع به این آمپول ها هرچی اطلاعات هست بدید.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام
تجویز آمپول تستوسترون،  نه تنها کیفیت اسم م را بهبود نمیدهد، بلکه بدتر نیز میکند و اصلا توصیه نمیشود.
برای تعیین جنسیت، باید از روشهای کمک باروری استفاده کنید.