عصب کشی مجدد یا دندان عقل؟

سلام من دندون پایین سمت راستم رو دوتاشون رو باهم عصب کشی کردم یه دونشم که نزدیک عقله فقط پر کردم حالا بعد از یکسال دندونام درد گرفته و همراهشون دندون عقلمم درد گرفته نمیدونم مال دندون عقلمه یا مال اون دندون هایی هست که عصب کشی کرده بودم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین روز خوش
خوب باید عکس گرافی بگیرید تا معلوم شود ،اگر دنداندعقلدپوسیده باشد بادتوجهدبه شرایط معمولا توصیه به کشیدن میکنیم واگر دندان جلوترش باشد ممکن است نیاز به درمان ریشه داشته باشد.