سقط جنین و بارداری مجدد

سلام.من باردار هستم.آخرین تاریخ پریودم ۲۲ آبان هست که طبق اون ۱۲هفته باردار هستم اما طبق سونوی قلب ۱۰ هفته هستم.البته من تخمک گذاریم ۱۹سیکل به بعده و چون پلی کیست هستم لتروزول و hcgمصرف کرده بودم.الان میخوام ببینم سن جنین دقیق چقدره و من کی باید برای سونوی nt برم؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
سن حاملگی طبق اولین روز آخرین پریود محاسبه میشه و طبق همین سن غربالگری اول رو انجام بدید
در هفته های اول بارداری اختلاف بین سونو و سن حاملگی از روی آخرین پریود وجود داره که بعد از ۱۳هفته این اختلاف به کمترین میزان میرسه