کنترل خشم نداشتن برادر

سلام. بردار من ۲۳ سالشه خیلی زود عصبانی میشه سر مسایل کوچیک داد و بیداد میکنه بخدا از دستش خسته شدیم اصلا نمیتونیم باهاش حرف بزنیم نمیدونم چرا اینجوری شده فکر میکنه خانوادش دشمنشن همه محبت های منو با بدترین نوعش جواب میده برای تولدش کادو خریدم اصلا بازش نکرد و تشکرم نکرد و گفت سال دیگه چیزی برام نخر خب واقعا به آدم بر میخوره در ضمن حاضر به رفتن مشاوره و پزشکم نیست و از شدت عصبانیت تمام موهای سرش میریزه ممنون میشم که یه راهکار مناسب برای این اخلاق برادرم بهم بدید البته بگم که رفتار خانواده خیلی آرام و مودبانست اما برادرم همش را با عصبانیت جواب میده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
علت خشم برادر شما بايد دقيق تر بررسي بشه، پرخاشگري زماني اتفاق ميوفته كه فرد بنا به هو دليلي نميتونه احساسات خودش رو به روش درست بيان بكنه،شايد برادر شما فكر كنه كه شما دركش نمي كنين يا متوجه حرفهاش نيستين و...بنا به هر دليلي،براي همين احساساتش رو يه شيوه نادرستي نشون ميده. شما گفتين ايشون فكر ميكنه خانوادش دشمنشه،البته كه اين تصور و فرض شماست و شما علت واقعي رفتار ايشون رو نميدوني، حتي اگر اين تصور شما درست باشه بنا به علتي اين احساس رو داره. اشاره كردين كه خانواده شما مؤدب هستن ولي برادر شما با خشم جواب ميده كه باز بريد بررسي بشه كه اين ادب از نظر شما رعايت ميشه يا از نظر برادرتون.  اطلاعات بيشتري لازم هست. ولي به صورت كلي مشخصه كه برادر شما مسئله اي داره كه هم روي سلامتي خودش اثر داره هم روابطش با شما. بهترين حالت صحبت با ايشون هست. اينكه بيان كنين شما نگرانش هستين و اگر مسئله اي هست ميتونه به شما ( خانواده) بگه و باهاتون صحبت كنه. دورش نكنين ولي بيان كنين كه هر وقت خواستي صحبت كني ما هستيم و به حرفت گوش ميديم. در زمينه پرخاشگري هم ميتونين كتاب تهيه كنين و خودتون و خانواده مطالعه كنين.
پايدا باشيد