سلام. من مادرم حدوده یکساله متوجه شده سنگ کیسه صفرا داره اما دکترا میگفتن فعلا نیازی به عمل نداره.الان یه هفتست درد شدید داشت رفت سونوگرافی مشخص شد که جدار کیسه صفرا ضخیم شده و یه سنگ ۲ سانتی در گردن کیسه صفراست. آزمایش خون هم دادن که همه چیش خوب بود. میخواستم ببینم با این وجود آیا مادرمو عمل لاپاراسکوپی میکنن؟ این التهاب خطری ایجاد نمیکنه؟ البته الان سه روزه اصلا درد نداره

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
با توجه به درد و التهاب و ضخامت کیسه صفرا بهتر است جراحی انجام شود اما نوع جراحی را پزشک متخصص جراحی باید تعیین کند. لطفا به جراح مراجعه شود.