حساس بودن خواهرم به صدا

سلام و خسته نباشید، من یک خواهر دارم، ایشون از کودکی حساسیت شدیدی به صدا داشته و الانم که ازدواج کرده این حساسیت باعث اختلاف های شدیدی تو زندگیشون شده ، طبقه بالای خونشون خانواده برادر همسرش زندگی میکنن که به شدت آدمای پر سر و صدا و بی ملاحظه ای هستن و هر اعتراضی روشون بی تاثیر هست و خواهرمو و همسرش فعلا امکان رفتن به یه منزل دیگه رو ندارن، میخوام‌ بدونم آیا روشی هست که خواهرم حساسیتش نسبت به صدا کمتر بشه؟چون همسرش میگه انقدری که ایشون اذیت میشن من نمیشم و دلیل اذیت شدنش حساسیت بیش از اندازه ایشونه

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اينكه خواهرتون حساسيت هايي دارند كه از زمان كودكي با ايشان بوده بايد ريشه يابي شود و علت ان مشخص بررسي شود .
وقتي ايشان شرايط تغيير مكان ندارند ميتونن تغييراتي در منزل بدهند مثل تعويض در خانه يا پنجره ها يا از برادر همسرشون بخواهند از ابزار فروشي چسب هاي مخصوص براي كف وسايل چوبي خانه شان بخرند كه صدا كمتر باشد يا ديوار ها را اكوستيك كنند . وقتي محيط خانه سكوت باشد سروصدا بيشتر ازار دهنده است ميتونن در خانه موزيك بگذارند يا خود را سرگرم فعاليت هايي كنند كه نياز به تمركز زياد نداشته باشد .
بهتره حتما حضوري با مشاور صحبت كنند .