با سلام. پسر چهار سال و نیمه ای دارم که علاقه زیادی به گوشی و تماشای سی دی دارد. هفته پیش بعد از گوشی بازی شروع کرد به چشمک چشمک زدن بعد از ۵ روز گل مژه زده. ناخن جویدن و کمی لکنت زبان دارد. میخواستم بدانم مشکل عصبيه یا از خود چشمه؟ و برای درمان چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
همانطور كه خودتان هم فرموديد وابستگي فرزندتان به گوشي و سي دي بسيار زياد شده است و همين سبب شده كودك نتواند تخليه هيجاني شود پس خشم و خيجان خودش را دروني مي كند و به گونه اي ديگر برونريزي ميكند. اما يك سوال مهم از شما مادر عزيز، آيا نياز فرزندمن به بازي و حضور مادر بايد از طريق گوشي و سي دي برآورده شود؟ آيا هيچ محرك و بازي لذتبخشي براي كودكم فراهم كرده ام و خودم و همسرم با فرزندم بازي هاي پرهيجاني انجام ميدهم؟ نياز كودك به بازي يكي از نيازهاي اساسي اوست پس پيشنهاد ميكنم بازي هاي متناسب با سن اورا انجام دهيد و زمان كارتون ديدن را كاهش دهيد و به او نشان و آموزش دهيد گوشي و تبلت متناسب برايش نيست و قرار نيست با اون بازي كند. و لطفا مداومت داشته باشيد .