نمیدونم رژیمم درسته یا نه؟

سلام. دختری ۲۰ ساله با قد ۱۷۳ و وزن ۹۸

حدود یازده روزه شروع کردم به گرفتن رژیم و روزانه ۱۰۰۰کالری نهایتا ۱۲۰۰کالری بیشتر غذا نمیخورم (بدون حذف گروه غذای خاصی) تو این چند روز۳/۵ کیلو کم کردم میگن خیلی زیاده برای یازده روز میترسم بدنم مشکل پیدا کنه (البته من قبلا هم که رژیم گرفتم یا باشگاه همینجور به سرعت وزن کم کردم) ممنون میشم راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل ... وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه بالینی و رژیم شناسی

سلام حداقل ۵۰۰ کالری اضافه کنید. البته یک الی دو ماه اول کاهش وزن سریعتر طبیعیه. نگران نباشید ۵۰۰ اضافه کنید و از ماه دوم آهن و مولتی ویتامین بخورید