باورهای غیرمنطقی داشتن

سلام مدتیه همش تا چیزی میشه سریع با همسرم قهر میکنم ،حس میکنم زندگیم بسیار سست و شکننده است و زود ازهم میپاشه ،چون یه سری یه فالگیر بهم گفته آخرش طلاق میگیری ،همش میگم من آخرش طلاق میگیرم ،چیکار کنم امواج منفی از خودم دور کنم .؟؟؟خودم خیلی از اخلاق و رفتارای بچگانم بدم میاد

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز

گاهي افراد براي تسكين خود يا از سر تفريح و تسكين خود يا كنجكاوي روي به فال مياورند و سعي ميكنند با شنيدن حرف هاي خود راارام كنند يا با تصويري كه از حرف هاي گوينده در ذهنشان خلق ميكنند رفتار و عمل كنند دوست عزيز متاسفانه فال گرفتن به نوعي تبديل به  عادت و اعتياد ميشود بخصوص اگر ان فرد چند موردي را درست بگوييد .

شما با باور جدايي نوعي رفتار ميكنيد كه موضوع تمام شده است و ناخوداگاه رابطه به سمت سردي ميرود .در صورتي كه هيچكس ازفرداي خود باخبر نيست .قهر كردن ناشي از عدم مهارت ارتباطي مناسبه راجب موضوعات با هم صحبت كنيد و به دنبال راه حل باشيد.

خود را سرگرم كار و فعاليتي كنيد كه از اين افكار دور بمانيد .

با خود صادق باشيد ايا   همسرتون ،زندگيتون ،رابطه تان ارزش تلاش كردن دارد

ايا انقدر برايتان مهم است كه شروع به بازسازي تموم قسمت هاي اسيب ديده ان باشيد

كتاب مهارت هاي زناشويي مك كي خيلي ميتونه بهتون كمك كنه

در صورت لزوم حتما از زوج درمانگر كمك بگيريد .