مشکلات زیاد با همسر

تو رو خدا کمکم کنید با شوهری که بیکاره تا بهش میگم برو سرکار دعوا راه میندازه و توهین میکنه باید چیکار کنم اگه یکی از خانوادم یه چیزی بگن میگه دخالت نکنن اگه خانواده خودش بگن میگه اونا طوری نیست بگن. با خانوادش در یک ساختمون زندگی میکنیم بچه نداریم. ۴ ساله ازدواج کردیم‌. بهش میگم‌ من خیلی سختمه میگه خب برو طلاق بگیر راحت بشی چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز

درك ميكنم چقدر شرايط سختي داريد و چقدر تحت فشار هستيد ،گاهي يك پايان تلخ بهتره از تلخي بي پايان است جدايي يكي از گزينه هاي پيش روي شماست و اين يك تصميم كاملا شخصيه كه بايد به همه جوانب ان توجه كرد .اينجور كه گفتيد همسرتون تحت حمايت خانواده  اش هست و ترس  ناشي از دست دادن يا بي پولي ندارد گاهي لازمه افراد را از نبود خود بترسانيم تا متوجه اوضاع شوند اينكه ايشان انقدر با خيال راحت ميگويد طلاق بگير يعني نبود ترس

كار نكردن موضوع جدي است و ايشان در برابر اعتراض شما از راهكار توهين و حمله براي عقب نشيني شما استفاده ميكند

بهتره رابطه تان را بررسي كنيد سود ها و زيان هاي اين رابطه را بنويسيد

تصور كنيد ٥سال گذشته ايا باز با همين شرايط ميتوانيد ادامه دهيد يا فكر كنيد بچه ايي به دنيا بيايد كه در اين شرايط و بيكاري پدرش باشد ايا اين موضوع بعدها برايتان بيشتر ازار دهنده نيست

به همه اين موارد فكر كنيد و بعد تصميم قطعي بگيريد چه براي جدايي چه براي تلاش براي بهبود اوضاع و رابطه زناشويي خود .