اعتیاد پدر و ناراحتی من

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 20 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر پدر من اعتیاد به مواد مخدر دارن البته اینم خدمتتون عرض کنم اصلا تو خونه حتی سیگار هم نمیکشن ولی این موضوع خیلی من اذیت میکنه چیکار کنم تا پدرم به خودش بیاد و ترک کنه یک بار ترک کردن اون هم به اراده خودشون ولی باز شروع کردن .خواهش میکنم کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام وقت بخير
دوست عزيز به دليل اينكه اعتياد يك بيماري مزمن هست بايد حتما بعد از توك و درمان مراقب برانگيزان ها و مواردي كه منجر به وسوسه خواهد شد بود ،همينطور  تغيير عادات و سبك زندگي و پيدا كردن جايگزين هاي مصرف به فرد كمك ميكند تا بهتر از پس وسوسه ها بر بياد و بهبودي خود را نگه داره.
پيشنهاد ميكنم يك بار ديگر به پدرتون پيشنهاد ترك بديد و ابراز نگراني كنيد
مطمئنشون كنيد كه در اين راه تنهاش نميزاريد و كمكش خواهيد كرد،و حتما براي ترك از تيم تخصصي (پزشك و روانشناس )كمك بگيريد تا به نتيجه برسيد.

تجربه شما

مرسی از جوابتون براشون چند وقت پیش پیام دادم و بهشون التماس کردم که ترک کنن  و گفتیم همه جوره کمکتون میکنیم ولی اسم شو نیوردم چون ترسیدم خجالت بکشن فقط گفتم ی بوی بدی میدین  و من میدونم برای چیه .هیچ جوابی به من ندادن ولی احساس کردم کمتر کردن و شبها به خودشون و اسپری میکنن میان خونه .الان پیام شمارو خوندم .بنظر شما  درسته به اجبار ببرم کمپ بخوابونمشون .البته پدرم ناراحتی قلبی هم دارن .ارثی تو خانوداشون .خیلی خیلی ممنونم از وقتی که برام گذاشتی ح