عصبی بودن کودک و محبت نکردن به من

با عرض سلام و خسته نباشید. دختر ۱۴ماهه دارم که حس میکنم خیلی عصبی و خشن و لجبازه. قبلا چندباری تو خونه با همسرم شدید دعوامون شده که اون موقع حدود ۶ ماهه بود و خیلی ترسیده بود و جیغ میکشید به نظرتون خشونت الانش برای همونه یا چیز دیگه خیلی نگرانم. ازطرفی هم حس میکنم اصلا هیچ محبتی به من نداره انگار اصل امادرش نیستم هر چقدر هم که بهش محبت میکنم اصلا یه بار نشده بیاد بغلم بخوابه حسرت این مونده رو دلم که یه بار پیشم بخوابه. متاسفانه چون شیر نداشتم شیرخشک به بچم دادم من خیلی حس عذاب وجدان دارم میگم اگه خودم شیرداشتمو میدادم الان بیشتر محبت میدونست ولی چه کنم که دست خودم نبوده. لطفاراهنماییم کنید که چیکار کنم که عصبی بودنش کمتر بشه و محبتش بهم بیشتر. راستی برای مادرم و شوهرم اصلا اینجوری نیست.بخشید که طولانی شد ممنونم از پاسختون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
درست است كه شما به فرزندتان شير نداده ايد و شيردادن خودش باعث ميشود كودك دلبستگي بيشتري پيدا كند اما اينكه ما امروز چه الگويي براي فرزندمان هستيد بسيار مهم است.پس زمان بيشتري را براي بازي با او (بازي هاي متناسب با رشد او و هيجان انگيز)  تعيين كنيد ، بكن نكن و بايد و نبايد هارا كمتر كنيد و در عوض رفتارهايي را ميتواند انجام دهد را به او يادآور شويد.